Bella

Extranet
Laatu
Laatu
Laatu

Waltic myy ja huoltaa Flipperit

Helsingissä toimiva Waltic on uusin lisäys suomalaisten Flipper-kauppiaiden ketjuun. Vuonna 1958 perustettu yritys on yksi suomen pitkäikäisimmistä venealan erikoisliikkeistä, joka tarjoaa runsaasti venealan erikoisosaamista, tuotteita sekä palveluja.

Walticin valikoimista löytyvät lasikuituisten Flipper-veneiden ja Mercury-perämoottorien lisäksi suuret valikoimat alumiiniveneitä sekä veneilytarvikkeita, -elektroniikkaa, vesijettejä, trailereita sekä muita vesilläliikkujan tarvitsemia tuotteita. Yrityksellä on Helsingissä kaksi myymälää sekä veneilijanverkkokauppa.fi -verkkosivut, joista voi löytää kaiken tarvittavan vesillä liikkumiseen, aina kilpailukykyiseen hintaan.

- Meiltä löytyy juuri oikeat merkit vesille, kertoo Walticin Tommi Humla.

Yrityksen palveluihin kuuluvat myös telakoinnit, laiteasennukset, huollot, veneiden nostot ja laskut, lasikuitutyöt sekä vaativat alumiinihitsaukset. Lisäksi nykyisellään 13 henkeä työllistävä yritys myy ja asentaa venelämmittimet sekä elektroniikan veneilijän tarpeisiin.

- Meidän yrityksen toiminnan laajuus on yksi meidän suurimmista voimavaroista. Pystymme tarjoamaan veneilijälle kaiken tarvittavan veneilyyn liittyen, Walticin huoltotoiminnasta vastaava Jussi Lehti kertoo.

- Huolto ja veneiden varustelu ovat Walticin perustyötä, kertoo yrityksen huoltotoiminnasta vastaava Jussi Lehti.

- Lisäksi asiakkaana meille on aina helppoa tulla, olipa kyse sitten lisävarusteiden tai kokonaisen venepaketin hankinnasta, Walticin venemyyjä Tommi Humla täydentää ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan Walticin laajaan vene- ja veneilyvarustevalikoimaan.

Tutustu yritykseen osoitteessa www.waltic.fi sekä osoitteessa www.veneilijanverkkokauppa.fi

Veneilyvaruste- ja -tarvikemyyntiä Waltic tekee niin kivijalkamyymälöistään kuin veneilijanverkkokauppa.fi:n kautta.